In Passion of Tasty life

In Passion of Tasty life

Tuti hajcuccok, amik újra életet leheltek a hajamba

2017. március 02. - In Passion of Tasty Life

Az első beauty posztom nem véletlenül a hajápolásra esett, mivel nagyon régóta kutatom a számomra legmegfelelőbb termékeket. Mindig is hosszú,dús hajam volt persze a hullámosabb verzióval így extrább odafigyelést igényel a hajam mivel minden esetben formáznom kell hogy valahogyan álljon, tehát hajvasalás mindenek felett. Persze tavaly a hosszú hajam is bemondta az unalmast, úgyhogy most azon fáradozok hogy visszanövesszem persze minél gyorsabban.

Ilyen eszköz hozzá a sampon

1. Hask

Az első márka amit nagyon kedvelek az a Hask, amit természetesen itthon nem találunk meg csak 1-2 darabot(Müller) de olyan messzire sem kell utazni érte mivel Ausztriában megvásárolható ( Bipa): 

 

hask-shampoo-conditioner-oil-review-2.jpg

unnamed_3_1.jpg

Szulfát és parabén mentes emellett nagyon szépen hidratálja a száraz,töredezett hajat. A sampon és balzsam mellett használom a pakolásait (argán olajasat és a keratin proteineset) is ami  a hajamnak nagy pluszt jelent mert sokkal puhább lesz a hajam tőle. Egyébként ennek a márkának rengeteg fajta terméke van és szerintem mindenki megtalálja a hajtípusára megfelelőt. 

2. Alpecin

Tudom hogy mostanság sokat reklámozzák de én közel 5 éve használom ha elkezd hullani a hajam és 2 hónapos kúra után megint dús az oroszlán sörényem. Én csak ezt a piros üvegeset szeretem és nekem ez vált be. Egyik ismerősöm ajánlotta aki autoimmun beteg és nagyon elkezdett hullani a haja és neki is rendbe hozta a hajkoronáját.

unnamed_1_1.jpg

Itthon 2399 ft környékén mozog az ára de ha esetleg Németországban járnál érdemesebb ott megvenni mert sokkal olcsóbb. 

3. Yamuna Up!hair

Jelenleg ez még majd tesztelés alatt áll, de ezt a sampont annak ajánlom akinek zsírosodásra hajlamos a haja és emellett hullik is (tavasszal szerintem ez aktuális). Parabén, szulfát, színezék és parfümmentes a sampon , főbb összetevői pedig: koffein, mézkivonat, ricinus és rozmaringolaj valamint joghurtpor. A jászain van boltjuk illetve webshopon is megrendelhető katt ide

unnamed_10.jpg

A hajmosást és formázást követően hajolajat is használok:

1. Hask Macadamia olaj

Ez egy cuki kis üvegcse (18 ml) , amit ha utazol is könnyedén magaddal tudsz vinni, illetve ha száraz a hajvéged akkor szépen hidratálja. 

unnamed_24.jpg

2. OGX Kukuí olaj

Ennek a márka is szulfát és parabén mentes termékei vannak, samponokat és balzsamokat még nem próbáltam de tervezem hogy azt is letesztelem a közel jövőben.  De ez az olaj 5 csillagos azoknak a hajára akiknek a pára hatására elkezd szöszösödni. Tavaly ősszel vettem és Tokióban is eléggé állta a sarat a 80 - 90 %-os páratartalom ellen. 

kukui.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inpassionoftastylife.blog.hu/api/trackback/id/tr4212306577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása